DOS-cilj

Mediji Dodaj komentar

Tolmin, 23:15

Kot mnogi že veste je Blaž uspešno zaključil letošnjo dirko okoli Slovenije, žal tokom dirke čas ni dopuščal objave prispevkov na spletni strani tako kot bi si to želel(i), bile pa so tudi težave z pokritostjo gsm signala (pa tudi gprs tehnologija ima omejitve kar se tiče prenosa podatkov).

Slavje na “Lbinu” se je šele dobro začelo, tisti ta “prav” pa bo naslednji teden! Vse o tem kaj se nam je zgodilo na DOSu pa v naslednjih dneh (najprej je na vrsti rehabilitacija potem pa se spet kaj oglasimo).

 

HVALA VSEM ZA BUČNO PODPORO BLAŽU NA TRASI PROGE, POŠILJANJU SMS SPOROČIL, ELEKTRONSKIH OBJAV,… HVALA VSEM!!!.3 komentarji na “DOS-cilj”

  1. ruud je napisal(a):

    bravo blaž in prav tako ekipi,ki mu je stala ob strani.

  2. Drejc je napisal(a):

    Matr, se vid da me ni blo duga dama. Blaž a se ti je strgalo? Me rit bali samo da bi magu na beciklu sedet ne pa ganit. Svaka čast. Ti si CAR CARJEV. Upam de še spiješ kak pir čene ti bom pa tud s sokom nazdravu. Long Live Jabka Rdejča.

  3. tedo je napisal(a):

    prvič na spletni strani, po priporočilih brata. v ljubljano nism dobu novic, da je stran zalaufala. čestitike pa čim več dobrih prispevkov…..

Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 79 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,277 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava