Začetek tekme

Tekmovanja Dodaj komentar

Postojna, 4:31

Dan pred tekmo je minil precej hitro, tehnični pregled vozil je minil brez težav, namestili smo tudi zvočno opremo (da ure na kolesu minevajo hitreje).

Pred startom je bilo moč čutiti tudi nekaj treme oz. nervoze v ekipi. Hvala ekipi ŠD Elektro Primorska (Stipe & Joško) za obisk in spodbudo pred začetkom tekme.

Končno bi lahko rekli… začetek tekme, že takoj na začetku so organizatorji spremenili traso proge, za vse nas je bilo to nekaj novega tako da smo se od začetka vsi učili in privajali. Blaž je padel v ritem in tekma poteka brez težav… dokler nam ne zazvoni telefon z sporočilom da nam ne deluje sledilna naprava.

Žal našega tekmovalca ni mogoče spremljati preko spletne strani dirke. Organizatorju smo sporočili za težavo, zagotovili so nam da nam jutri tokom dneva zamenjajo gps sprejemnik (napaka ni bila narejena z naše strani, organizator nam je namestil ne-delujoč oddajnik).

Na obali so se pojavile tudi prve težave z kolesom, najprej so se pojavile težave z menjalnikom, zatem z zavorami, po nekaj kilometrih pa zopet težave z menjalnikom. Imeli smo tri nepredvidene postanke, težave z kolesom so sedaj odpravljene (držimo pesti).

Ravnokar sem zamenjal volan za računalnik, upam da je prispevek čitljiv, Blaž pridno vrti pedale, počuti se odlično….

Jem cukre pa mislem na babe… to so njegove besede!, dela se dan, do Tolmina je to vse,…

Jabka rdejča z prijatelji.

.En odgovor na “Začetek tekme”

  1. kaksica olutica je napisal(a):

    BLAŽ,
    PUNCE DEVETEGA RAZREDA Z MOSTA NA SOČI ZANIMA, ČE TI JE NJIHOVO BUČNO NAVIJANJE DODALO KAKŠEN CENTIMETER KRIL?
    DRŽIMO PESTI.

Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 82 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,593 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava