JR v ženski družbi

Mediji, Razno Dodaj komentar

JR so dobili konkurenco – ampak brez skrbi, ogrožamo jih zaenkrat še ne. Da ni vsaka japka rdejče, se namreč strinjamo tudi v ekipi tolminskih rekreativnih odbojkaric, zato smo si na drese natisnile natančno to. Motiv je nastal pod prsti Janeza Zege, ki je v prijazno-zlobnem črvičku zajel vse to, kar Tminke imamo. Na igrišču sicer res grizemo, sicer smo pa prav prijetne punce …

Tradicija rekreativnega igranja odbojke je v Tolminu že dolga in sega več kot 20 let nazaj. V bolj ali manj isti zasedbi se v tolminski telovadnici srečujemo od konca 90. let, naši pa so sredini večeri od začetka oktobra do konca aprila. Ekipa šteje kakšnih 15 igralk, medse pa smo spustile celo dva moška predstavnika – če ne drugega, poskrbita za lepše vreme ob četrtkih, obenem pa nadomestita dve manjkajoči igralki. Vsako sezono imata namreč dve dovoljenje, da odbojko zaradi pričakovanja naraščaja postavita na stranski tir. Letošnja kvota je že izpolnjena.

girl_power

Zaradi zagnanosti na treningih in kasnejših podrobnih analiz v Baronu (tam poleg dresov drugih tolminskih ekip visi tudi naša japka), ki smo jih v uvedle lansko sezono, tudi športni uspehi ne izostajajo. Redno in vedno več se udeležujemo turnirjev, ki jih je žal še vedno malo, in domov smo se do sedaj še vsakič ponosno vrnile s pokalom. Te zaenkrat skrbno loščijo in nanje pazijo na LTO Sotočje. Kljub temu pa ne bi imele čisto nič proti (sicer ne preveč strogemu) trenerju, ki ga že nekaj časa neuspešno iščemo. Kakšen resen kandidat mogoče? Predvsem pa bi nam trener prišel prav letos, saj se pripravljamo na organizacijo prvega odbojkarskega turnirja v domači športni dvorani za ženske in moške rekreativne ekipe, kar nam bo predvidoma konec jeseni omogočil Zavod za šport Občine Tolmin. Datum bomo še pravočasno sporočile, vesele pa bomo seveda vsake spodbude s tribun. JR so že obljubili, da bodo tam ….En odgovor na “JR v ženski družbi”

  1. arči je napisal(a):

    respect!! 🙂

Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 81 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,307 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava