soTočEK

Vabilo Dodaj komentar

Pozdravljeni tekači(ce),

Višek tekaške sezone in naše pripravljenosti je za nami. Nekateri smo se od letošnjega teka poslovili v Ljubljani ali Sežani, a kot vse kaže bo ta sezona zelo dolga, pestra in lepa – predvsem z zadnjim, lahko rečemo zimsko-prazničnim, tekom na Sotočju v Tolminu v soboto 12. decembra s štartom ob 10. uri.

sotocekultsoTocEK_trasa

Prireditev bo družabno-rekreativne narave, zato ste vabljeni vsi, ki bi radi sobotno dopoldne preživeli na svežem zraku, v prijetni športni družbi in predvsem v idiličnem okolju Sotočja. Gotovo ste ga vajeni obiskati v bolj “prijetnih” letnih časih, a obljubljamo vam, da bo tudi tokrat zelo lepo.

Vabljeni na tek v dolžini 5-ih km (4,6km), najmlajši pa se lahko pomerijo na dolžini 1 km. Pod mentorstvom bo organizirana tudi nordijska hoja. Palice prinestite s seboj, bomo pa priskrbeli tudi nekaj kompletov za tiste brez. Štart teka je ob 10. uri, prijave možne od 9. ure dalje. Prosimo vas, da se predhodno informativno prijavite na email naslov: moc.liamgnull@1991yrrej do petka 11. decembra. Za več informacij pa se lahko obrnete tudi name.

V primeru slabega vremena prireditev odpade!

Lep tekaški pozdrav, Peter

.En odgovor na “soTočEK”

  1. lublanc je napisal(a):

    lepo bi blo če b se ga udeležila cjela japka…

Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 81 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,299 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava