Trening pred SUPER CUP KABILNA

Tekmovanja Dodaj komentar

V nedeljo 14.2.2010 je potekal prvi in edini trening pred tekmo, ki bo na Kabilni enkrat v marcu (tu je vse odvisno od »zgoraj«). Zmenili smo se da bo začetek ob 9 ih, vendar kot vedno so bili izgovori (sem mogu jt v štala, sem pazna pršu damov, me prej ni pustila….. in še bi lahko našteval. No ti do 10 ih smo bili več ali manj vsi ki smo se zmenili, in seveda tudi pričakujemo dobro uvrstitev na tekmi.Trening  je potekal v idealnih razmerah (jasno in hladno), tako da je bil sneg lepo trd in je omogočal precej kvaliteten trening.

Po obveznem ogrevanju in prostem smučanju smo se odločili da postavimo progo in naredimo eno trening  tekmo. Progo  je zakoličil Ljubinjski trener Vojko Mujšču in je imela 15 vratic, štart na 270m nmv., cilj pa 40m nižje. To je samo nekaj osnovnih podatkov, da si boste lažje predstavljali »težavnost« proge. Na progo so se podali tako izkušeni »mački«, kakor tudi L’binski podmladek na katerega vsi računamo. Čeprav  je šlo le za trening tekmo pa smo jo vsi vzeli precej resno, in poizkušali kar najbolje opraviti z njo. To dokazujejo tudi časi ki smo jih dosegli in moram povedati da smo bili izredno izenačeni, kljub ne preveč enostavni postavitvi(»no 3 sekunde gar al dal«) so rekli. Da ne bom pozabil, tekmovali so tudi bordari, ki so pokazali dobre vožnje kljub temu, da so rekli »če bi blu mala bl strmu, pale bi vidli« no upam da bomo to videli na Kabilni.

Za konec naj povem, da so se vsi zadovoljni ker je trening uspel in bili enotnega mnenja da bo čez mesec dni vse drugače, ko bo šlo zares. Uglavnem bilo je lepo. In še bo… Najboljši so bili deležni prav posebne pozornosti in sicer (zadnja slika)…..

.3 komentarji na “Trening pred SUPER CUP KABILNA”

  1. Blok@r je napisal(a):

    Še OI pa fucbal se lahna skrijeta pred tekmo na Kabilni!, litas se obeta tudi doping kontrola.

  2. Đrkič je napisal(a):

    Pa ne samo to, se neki gawari de bo še Mazejeva pršla mala “patrenirat” gar. Glede dopinga me pa nč na skrbi, ker mam veze….

  3. oučar je napisal(a):

    Ja mi je rekla ja da bo pršla paglidat če bo kir za u reprezentanca ka mari bo gar zla talentiranih puzaču.

Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 82 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,589 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava