Di end (za nekatere)

Kolesarstvo Dodaj komentar

Prejšn teden naju je ureme zafrklno, ta vikend se je pa use “poklopilo” in tako sva se z Blažem zjutraj (s težavo) zbasala v cliota. Ker je bila vremenska napoved idealna niti nisva štartala pretirano zgodaj. Ko se eni člani JR odprauljajo u lajf se drugi (ne obtožujem nikogar) šele vračajo iz najtlajfa.

Začetek ture je bil v Bovcu pot pa naju je vodila preko Predila v Sella Nevea. Jst sm že na Predil imel velike težave z motivacijo in fiziko (zadnji ubijalski! mesec je pustil posledice) potem pa se mi je le nekako odprlo. Iz Sella Nevee pa je bila pot samo ena – Kanin. Pot naju je vodila ob progi Kanin do vrha nove žičniške naprave. Na tem odseku sva najbolj obupavala in trpela dokler se nisva pod steno Bila Peca priključila smučišču. Od tam pa se je “trplejne” nadaljevalo ob Prevali na vrh Sedla.


Za zasilni izhod sva si sicer izbrala dolino Krnice ma sva potem “tiščala” še do vrha Sedla od koder je bil vs najin krvav trud poplačan! Sva pa na ta dan bila daleč največji atrakciji na smučišči (čudilo se je staro in mlado, Blaž je prednjačil pri ženskem delu občinstva). Na vrhu sva se zasluženo sončila (na soncu in slavi) potem pa je sledil divji spust najprej do postaje D kjer je sledilo največje razočaranje, namreč nisva si mogla privoščiti piva katerega sva sanjala zadnje 2 uri (katastrofa – use je bilo zaprto). Tudi sam spust je kar zahteven, predvsem zaradi dejstva da najini kolesi nista DH in podlage (šuder). Res da smo v EU ampak razlike med nami in sosedi so vidne po celotni trasi smučišča (in ostalih kompleksih), sedaj ko ni snega da kaj “zakrije” je bilo to še bolj očitno, u glaunem smo še zlo odzad. Spust se je za tem nadaljeval po celotni trasi smučišča, naprej do postaje B in po poti v dolino (MTB park sva zaradi utrujenosti materiala in želje po pivu preskočila).

V dolini je najprej sledila hidracija, potem pa vnos izgubljenih kalorij, hvala “motoristoma za rundo”!, in asuknu se je še en dan. Jst sm bil že pred tem vikendom “padrt” v nedeljo in še dans ko to pišm sm še vedno “gotou”. Tekma za Kinabalu je zame žal končana, v boju ostajajo samo še trije, v soboto sledi izbirna tekma med preostalimi tremi. Sej slik bi imela več samo un foto za 2.500€ zgleda da ne dela, tko, da je zasilno skočil vmes moj telefon.

.Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 80 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,251 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava