11. Mali kraški maraton – „zadnji“ vikend v marcu

Mali maraton Dodaj komentar

Pismo hitro grejo dnevi. Ja nimamo ki, jih je treba izkoristiti, tako da je bil vikend kar natrpan.

PETEK: Po šihtu hitro na kosilo, nato 30min. „aktivnega“ dremeža in že se je bilo treba uštimat za tekmo meseca. No naj povem da smo šli gledat tekmo Slovenija – Italija v stožice. Vzdušje 100, zdej igra in rezultat pa sami veste kako je bilo.

SOBOTA: Cel ljubi dan gumpal na čistilni akciji očistimo Ljubinj in okolico, po končanem delu pa zasluženo jedli mpa pil ki ta’veliki.

**Že zgodaj zjutraj sem prejel klic da je prišlo na reki Soči do kontaminacije reke, v Soči se je namreč znašlo večje število pločevink – platojev. Ker smo edini imetniki licence za takšna reševanja se je ekipa nemudoma zbrala. Tukaj moram pohvaliti vse člane ekipe kateri so kljub znižanju proračunskih sredstev in temu vezanemu število vaj (letos še nismo imeli skupne vaje) svoje delo opravli korektno in strokovno. Samo odstranjevanje tujkov se je zavleklo pozno v noč, prebivalci Mosta na Soči so si v zgodnjih jutranjih urah lahko odahnili kajti ekipa je iz reke odstranila še zadnjo pločevinke – res neverjetno.

NEDELJA: Da ne boste mislni da smo jo celo prespal, ravno obratno že ob 8-ih zjutra smo pičil v Sežano na kraški maraton. Sej ne vem ki bi reku, spet smo skoraj zmagal, med in  po teku zganjali neumnosti, spet so se nam čudil in govoril da smo „zmešani“, ma za nas je bila to ena čisto normalna tekaška prireditev.

No, zej pa sledi cel teden ležanje na kavču z možgani na off in……JA PA JA DE.

Lep pozdrav

.



Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 83 poizvedb | Čas nalaganja strani: 1,177 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava