DOS 2011

Kolesarstvo Dodaj komentar

(prejšn tedn) Drin drinn, drinnnn drin, “halo bre, ej a greš druj tedn u petk beciklirat ka je DOS, grewa mala na Vršič sniuat pa pagledat kako se boda matral”?

Čak kdej, druj tedn?, ja ja zmenana, jst bom kr za dopust reku, ti tud kr uzem dopust pičiua pagledat.

In tko sm po ne vem kolk cajtu sedu na becikl in se z Blažem zjutra odpravila prot Vršiču in to glih po džju, je blo jasno u nula zjutra. Prvega DOSovca sva srečala takoj za Kobaridom pa takoj: “Ki zej?, a je za****no?”, in tako naprej do Trente kjer sva nardila pit stop in dvignila nivo cukra v krvi. Ker je letos bil štart prej kot je to običajno sva ujela kolesarje na repu tekmovanja in se podala v lov za njimi na Vršič. Pred Bcem sva pihlna še Brajkoviča (mari da ni uštiman za Tour).

Po poti sva srečala kar nekaj ekip, z vsakim malo debatirala, tudi z spremljevalnimi ekipami in sodniki. Sicer sva izgledala tudi midva kot tekmovalca ker sva tudi MI2 grizla klanec. Na vrhu pa kar hladno, pri sodnikih (neuspešno) lobirala za kako pivo, potem pa nazaj prot domu…. Blaž jo je kljub poškodbam (še vedno je debata katera ga je kaj pogrizla) prtuku na Lbin, tud če se je za nazaj ulekla ki pandelk na šihtu….

Pa je bil za nama še en kvalitetno uničen dan…, dans ka pišem poslušam pa po radiu, Vršič je danes ponovno odprt za ves promet…Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 80 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,282 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava