Po trasi GM4O

Razno Dodaj komentar

Kot že veste JR ne bi bila to kar je brez svojih zvestih navijačev in podpornih članov, zato smo se odločili da izpolnimo „željo“ navijačev, in sicer da jih popeljemo po trasi gorskega maratona štirih občin (gm4o). Na žalost navijači zaradi takšnih in drugačnih razlogov niso mogli oz. upali na traso, tako da se je pohoda udeležil samo Marko (bza) – kapo mu dol.

Z Lbina smo štartali ob 7-ih, za spremembo brez zamude. Na Petrovem Brdu nas je pričakalo sončno in toplo vreme, tako da se nam je obetal prekrasen dan. Začetek poti brez problemov razen tega, da mi je David (sterpč) pregnal vse gamse in nisem uspel nobenga ujet v objektiv. Do Črne Prsti je šlo brez zapletov, malo pod vrhom nas je presenetil sneg, vendar smo z vrhano mero poguma in trme premagali tudi to. Sledil spust v toplo Hudajužno, med potjo  smo imeli čas za ogled  prečudovitih krajev, ki jih med samo tekmo nimaš časa. Sledil je vzpon na Porezen , kjer je David izredno pospešil tempo (očitno nas je imel dovolj), ostali pa smo složno in z vzpodbujanjem eden druzga 45min. in 42sec. za Davidom dosegli Porezen. Ta čas se je tudi pooblačilo in začelo je pihati, tako da se nismo preveč dolgo zadržali na vrhu. Sledil ubijajoči spust nazaj na Petrovo Brdo. Ravno pri avtu se je ulil pa še dež.

Moram povedat, da se je Marko izredo odrezal in presenetil vse nas, še najbolj pa semega sebe. Sledila je pojedina z ribami in gas domov na kawč. Medtem ko smo čakali na ribe sem vsakega zaprosil za komentar današnjega dne:

MARKO: „A lahko povem bl pole, da zberem misli. Zej ka pijem pir in čakam ribe je že bujš“.
DAVID: „Se je blo, sm magu jt mala bl hitra na Porezen da sem se mala zganu. Dej a bo že prnesla tiste ribe.“ (kratko in jedrnato kot vedno).
UROŠ: „ Me kaj pine (nage) balije, da ka se bom usedu ne bom več ustal“ (vedno samo jamra).
ŠE JAZ (Blaž): Nimam besed da bi še ki pavedu, sem 8 ur samo govoru, tako da so me bili že siti.

Lepo , lepo in še enkrat lepo. P.S. Slike pa najdete v galeriji.Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 78 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,269 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava