10. vzpon na Široko

Gorski tek, Kolesarstvo, Veselice Dodaj komentar

Dober dan ljubitelji gibanja in gibanja JR. Leto je naokoli in zopet je bil tu, tokrat jubilejni 10. vzpon na Široko. Z namenom ne obremenjevanja tekmovalcev smo tokrat navijači prevzeli nalogo pisanja članka.

Proti vrhu smo se odpravili v zgodnjih jutranjih urah v iskanju najboljšega mesta za vzpodbujanje  tekmovalcev: Uroš Štulc, Blaž Kavčič, Dejan Lipušček, Meta Murovec, Jernej Melink in Damijan Cvek… najprej so mimo nas švignili najmlajši na skrajšani progi.. kmalu pa so začeli prihajati najboljši, a ni minilo dolgo ko smo ugledali po klancu sopihati prvo japko in kaj hitro so si sledili vsi člani. Posebnost letošnjega vzpona je bila razširjena baza tekmovalcev JR-ja z namenom preizkusa potencialnih novih čjanov/ic.

Še posebej je zadevo popestrila stava dveh pridruženih članov Mete in Jernej kdo bo hitrejši in lahko vam rečem, da so stvari šle na nož! (Meta je pustila Jernej daleč zadaj ki zdaj že plačuje davek na svoj hitri jezik, ki ga je v poznih nočnih urah prejšne noči pripeljal v to situacijo.

Kot že v navadi po teku na Širokem sledi gostija in zabava, ki je določene člane tradicionalno zadržala na lokacije še v pozen večer in po zadnjih pričevanjih v zgodnje jutranje ure naslednjega dne…

Pridružite se nam naslednjič

Navijači

Boštjan, Sašo, Marko

 Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 83 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,533 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava