Uprava v gibanju

Razno Dodaj komentar

Štiri mesece pred menjavo uprave si je le ta zadala osvojitev parih posoških vrhov. In ker je to uprava JR drugo kot popoln uspeh sploh ni bil opcija. Zadnje čase se je začelo dogajati, da so več ali manj gibali le člani nižje na lestvici gibanja in zaradi vse glasnejših govoric je pač morala uprava zavihati rokave!

Pogoj je bil edino, da se vseh odprav udeleži predsednik, ostali pa po želji. Najprej je 13. 08. Padel Mahavšček. Iz pologa čez planino Dobrenjščico na vrh in potem na Prehodce in spust nazaj do avta. Lepa tura z manjšo nevšečnostjo-dobro uro po napačni poti.

14.08. je bila na vrsti ljubljanska tura (sta se mi pridružila še dva lublanca) iz planine Podkuk na Žabijski kuk in Vogel na planino Razor in nazaj proti domu. Naslednji dan je bil vzpon na Široko  tako, da so odpadle vse aktivnosti, ker je bilo treba iti navijat za tekmovalce JR!

No naslednji teden se je nadaljevalo in sicer 20.08. se je spet priključil eden od lublancev, ker se je prejšnji teden tako navdušil in prvič tudi še en član JR David. Zapeljali smo se v Kuhinjo in jo udarili na Krn  čez Batognico in Peske nazaj na planino. V nedeljo pa sem se za iztek odpravil v meko za JR na Kobiljo glavo. Od doma na Sela in čez Jalownk na Kabilna prot Stadorju kjer sem srečal Davida, ki je prilaufau gor iz Poljubinja… in sem imel za konec družbo na spustu proti Lbinu in za tufo pri bazenu.

LP vsem BoštjanKomentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 78 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,357 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava