2. Istrski maraton

Mali maraton Dodaj komentar

Dobro jutro vsem tekačem, dobro jutro vsem ljudem,…..Tako se je začelo naše jutro. Sledilo pa nekako v ustaljenem ritmu….ajowajow use me boli, us sm zlomlen, pismo tle babe….

[youtube width=”480″ height=”300″]https://youtu.be/FDbj6L518tc[/youtube]

Po dolgem času oz. od ljubljanskega maratona smo se ponovno zbrali v večjem številu in odšli na obalo. Vreme nam je služilo, sončno 20 stopinj (smu ne zastopm kako lahko nekateri oz nekatere laufajo v dolgih špichozah in vetrovkah) mene je še pozimi prevroče. Sama trasa bila lepša lanjsko leto, vendar se tudi letos ni bilo za pritoževati. Z Urošem sva že na začetku poterala, vendar moram priznati da je bil tokrat boljši (je po pot največ jamru) in me je parkrat malo čakal, čeprav bi lahko šel hitreje. Samo ko se mi je meni mašina na 19 km ugrela je pa tudi on imel probleme me lovit, samo še dobro da je bil hmalu cilj. Rezultati ki smo jih dosegli so odlični in usi smo bili več kot zadovoljni.

Sledila je hidracija, vendar je bilo sonce tako močno da smo se rajši odločili za umik v senco in meso na žaru. Ki še povem….sej bodo slike povedale use, LEPO JE BLO! Slike so v galeriji.

Žibje

Kdo je biu adsprej, a?Žejni!Litas edinkrat na morju.Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 80 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,284 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava