Tek v Belo 2015

Tekmovanja Dodaj komentar

Sm upal, da napoved ne bo obveljala, bl ka sm šu prot Idriji (sej vem da sm zrel že za gare jt), bl je prala. Pa ne vem kolk letih sm se na startu ogreval, ka je blo mraz ki de bi bil januar. Nism se mogu zmislt kdej sm zadnje čakal u dežju na start, še bl sm mislu pa na kanc.

Fotograf: Jan SedejFotograf: Jan SedejNa startu sm biu ki telčk ka ga pstje un s štale, pousod sm biu, smu me je hmal zmankala tko, da Fotograf: Jan Sedejsm si uzel en svoj tempo. Umes sm meu še cajt pogledat zlo lepo traso. Zmira bl je prala pa zmira bl mraz je blo. U bistvu sm kr trpu, ne vem, al bl zato, kr je blo slabo vreme, al ka sm plačal prehiter start. Do cilja sm še stisnu ma sm že čutu pine. Laufau sm pa ene 400m vč ki ostali kr sm po prečkanju cilja letu še do auta, se preobleku (še dobro da sm uzel kapo in bundo), edino številke nism mogu snet kr nism čutu prstu… sm kmal vidu zaki, termometer v autu kaže, da je zunanja temperatura 5 stopinj (še švoh uro nazaj je kazalo 12).

Je blo skori tko, ki piše tu, edino fajn bl mraz pa pralo je! Hvala družini Beguš za žgajne – že samo za štamperli se je splačala mala trpet. Upima, de pujdem še kdej, pa de bo sonce (de bom jamru kolk je blo taplo), mpa še kšna japka vč de bi bla zrawn.

[youtube width=”480″ height=”300″]https://youtu.be/CKFGfmeShKU[/youtube]Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 83 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,562 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava