2. kolesarski maraton Lokve

Kolesarstvo Dodaj komentar

OK rečeva z Blažem končno tud malo za z mountain bajki, greva!, zakomplicira se že takoj zjutra, kako spraut dva becikla u clio? Šraufaua, zlagaua in heureka!, res da se nisem mogu naslonit na vzglavnik ma je blo u stilu JR. Takoj za tem smeh de je končno auto ratu neki vreden ka jma not becikla. Dan je bil idealnem za kolesarit, brez oblačka, na Lokvah pa že ceu kup tekmovalce, en bl not ki tadruj, tekma namreč šteje tudi za Slovenski pokal za gorsko kolesarjenje in Friuli MTB challange 2009 (slike so v galeriji).

Lokve38

Midva malo bluziva, obvezne še fine nastavitve opreme pole se pa srejčamo z Jožkotom tko da pred štartom skup pilimo taktiko, pregledujemo višinske grafe in oh in sploh. Štartamo kod ponavadi v ozadju in se začnemo prebijat naprej, Blaž sunkovito potegne jaz mu 6.48 sekund sledim potem pa ga začnem preklinjat in si mislem sej sm pršu uživat. Malo bluzim z svojim tempom, umes pa usi sami zagnani, po kakih 7ih kilometrih srečam Blaža ka si agledaua becikl.

Ker sem ravno na tem odseku razvil maksimalno hitrost se moram fajn potruditi da se ustavim pri Blažu, ta prvo pomislem na gumi defekt, ka malo čekiraua vidva da se mu je zlomu rušt? Očitno je aluminij z oznako HF543 model AH6 letnik 2008 popustil pod pritiskom Blaževih mišič. Takoj smeh in zajebancija klapa pa prtiska mimo na vso moč. Ker se je Blaž mogu vrniti nazaj grem jaz svoj tempo naprej, kmalu se srečam z Jožkotom in oba odkolesariva do konca tekmovanja.

Trasa je bila dolga 50km vendar z Jožkotom ugotoviva da je trasa daljša!, in ne nisva se izgubila. Blaž naju pred prihodom v cilj počaka v enem ovinku kjer naredimo še majhen postanek. Je pa trasa res prva liga, tudi ceste, vse je blo sto. V cilju ugotovimo še eno pomankljivost na Blaževem kolesu, namreč rušt so mu delali v petk petnajst do treh… Super lep dan sploh po tekmi ka smo se malo vč cajta zatklni ka je biu kaj lep sončk. Za nazaj greva z Blažem pogledat še muzej na prostem in tako zaključiva še en lep nedeljski dan, pa še en mičken reli udarva z renojem..Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 83 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,592 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava