Občni zbor (drugič)

Mediji, Razno Dodaj komentar

Po tako burnem letu za japka rdejče (v nadaljevanju JR) je težko izbrati kje začeti… no vsoboto 12.12. 2009 je prišel dan za težko pričakovani občni zbor JR, na katerem smo bili primorani počistiti precej svinjarije (beri srajna), in se odločiti o nadaljni usodi JR.

DSCI0086

Naj popeljem; zveste navijače, simpatizerje in navsezadnje tudi zavistneže, ki samo vsake toliko časa pofirbcajo na stran; po točkah dnevnega reda.

1. Srajne

Letos je uprava JR prejela rekordno število pritožb:
(3) glede obnašanja člana JR (očitno prirejanje resnice). Po pogovoru s članom in njegovim iskrenim kesanjem Vam lahko obljubimo, da do takšnih incidentov ne bo več prihajalo.
(6) glede ažuriranja strani – predvsem navijači ste izrazili nezadovoljstvo s prepočasno in preredko objavo člankov na strani JR. Smo sprejeli sklep, ki obvezuje vse člane gibanja in ne samo upravitelja spletišča, k pisanju in objavljanju člankov na strani. Slabš ni bit…
(1) glede udeležitve premalo tekmovanj – ta pritožba se v bistvu nanaša na prejšnjo pritožbo (udeležitev je bilo dovolj, le vsa niso bila objavljena…)
(4) glede podpore navijačev članom JR na udeleženih prireditvah – opažamo drastičen upad navijačev JR na raznih tekmovanjih…
Z Vašo pomočjo bomo po najboljših močeh v prihajajoči sezoni nakopičili precej manj srajna za prekidat naslednje leto…

2. Ocena sezone

Dobra

3. Izvolitev uprave JR

JR se je odločila za nabolj demokratičen sistem volitev – kdor izbere najdaljši zobotrebec…
Po mučnih, napetih minutah so bili znani rezultati:
Uprava
Predsednik – Boštjan
Član uprave – Blaž
Delovec – David
Delovec – Uroš

4. Podelitev prehodnega pokala JR za izjemne dosežke

Od začetku uveljavitve pokala je zdaj prvič zamenjal lastnika. Zaradi udeležbe največ prireditev, najboljših rezultatov in navsezadnje požrtvovalnega dela kot stari in novi upravitelj spletišča, si je pokal nedvomno zaslužil Uroš! ČESTITAMO

5. Razno

Kar nekaj navijačev je izrazilo željo po včlanitvi v JR in nakupu uradnih JR dresov. Glede včlanitve so se kresala mnenja in nismo dosegli sklepčnosti – tako se ta točka prenese na majski mali občni zbor(piknik)… Smo se pa na vaselje navijačev odločili, za možnost nakupa dresa vsakega navijača – obstajajo pa pogoji: udeležiti se mora vsaj ene prireditve v letu (ali prinesti zdravniško opravičilo) in na dresu bo napis jst mam rad japka rdejče. Glede informacij glede dresov lahko kontaktirate s katerikolim članom JR.

Japka Rdejče se Vam lepo zahvaljuje!

Predsednik, Boštjan Kavčič

.3 komentarji na “Občni zbor (drugič)”

 1. Blok@r je napisal(a):

  Zdej lahna dobesedno “sedim na lovorikah”, upam da prehodni pokal ne prenaša tudi preklestva, naj živi JR!

 2. Đrkič je napisal(a):

  Nimam besed, de bi povedu par besed. Lahka rečem, da sem ponosen na ostale člane JR, da nam je uspelo “prekidat” kaj srajna in de je zej spet puhna placa za novo “……”
  To japke

 3. lublanc je napisal(a):

  Ka enkrat japka pade z drevesa nazaj ne more splezat,ampak lahko se pa dobro tača…

Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 81 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,278 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava