Kabilna open

Razno, Veselice Dodaj komentar

Kakor sem obljubil v enem izmed prejšnjih člankov, da bom napisal  o smučarskem vikendu na Kabilni, sedaj to obljubo izpolnjujem. Kakor verjetno že veste je bila Japka  zdaj na 40. dnevnem postu, tako da ni bilo moči, da bi članek objavil prej, ma je že dabra…

No, ta smučarski vikend se je zgodil enkrat sredi marca, (še jst ne vem prav točno) uglavnem ka je bil še sneg in lepo zimsko vreme, ki so ga polepšale še izredno dobre snežne razmere in seveda dobro razpoloženi tekmovalci. Prvi je na prizorišče kot vedno, še zelo zgodaj prišel »organizator,strojnik, reševalec,kuhar, kelnar…«, no naj povem da sem tokrat imel pomoč s strani oseb iz notranjega ministerstva, ki so mi prišli pomagati pri zagotavljanju varnosti v ciljnem prostoru in seveda pri jemanju vzorcev za nedovoljena poživila (rezultati vzorcev bodo znani v kratkem). No počasi so se na prizorišče začele valiti velike množice tekmovalcev, navijačev in navijačic, seveda je bilo teh tudi največ. Ko smo se na koncu le vsi več ali manj zbrali je seveda sledila »dobrodošlica« z štamprlem žgajna in mislem da ga ni bilo junaka ki ga je izpustil, še več nekateri so hoteli »dodatek«, vendar so to pristojni organi prepovedali.

Po vsem ritualu  je  sledilo ogrevanje in spoznavanje terena, ki je bilo za nekatere precej novo. Progo je kot vsako leto tudi letos postavil zelo cenjen in priznan trener Vojko mujšču, vendar se je letos za spremembo odločil za lažjo postavitev, in posledično je bilo zato tudi manj odstopov, tako da so vsi tekmovalci srečno prišli v cilj, če ne v prvem pa v tretjem poiskusu, celo biciklist je uspešno prevozil par vratic, dokler ni s pedalom zaril v sneg. Rezultatov ne bom objavil, povem lahko to da je zmagu najbl nagu. Po uspešnem tekmovanju so sledile čestitke navijačev, seveda nekateri so bili zelo razočarani in so takoj po razglasitvi odšli trenirati, spet drugi pa so slavili, no eni smo mogli pa južna kuhat(kaj da veste). Uglavnem če potegnem črto je bilo res za prste obliznit, ne samo južna, ki je zmanjkala v pičlih parih minutah, ampak kar cel dan. Na koncu pa, prej kakor smo šli smo pa še malo papil in pojedli in to je bilo to, uglavnem bujš skoraj ne bi moglo bit. Žal smo mislili da bomo to še par vikendov ponovil, vendar je »od zgoraj« odločil da je dast uživanja in je palizu ws sneg tako da… ben pa druga leta.

Lepo se mejte.

.Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 83 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,614 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava