Občni zbor Japke Rdejče

Tekmovanja Dodaj komentar

V soboto, smo se pri Gunarju ( tradicionalni bazi) zbrali člani JR, na občnem zboru, ki počasi naznanja konec leta. Letošnji je bil malo drugačen, saj je uradni fotograf »izgubil« fotoaparat, zato se že v naprej opravičujem za slike. Drugačen pa tudi za to, ker nismo imeli nekih točk, po katerih bi povzemali leto ki je bilo in leto ki bo, ampak je bil ves uradni del pod RAZNO.

No naj samo malo povzamem vse skupaj:

–        Na športnem področju, smo letos bolj ali manj stagnerali (ne vsi), vendar to ne pomeni, da smo počivali

–        Vsi smo se strinjali, da je celotna japka letos naredila korak, eni mogoče dva na življenski poti (nekateri so si ustvarili domove, drugi poiskali življenske sopotnice,…).

–        No naj povem, da smo sprejeli izziv ŠD Elektro primorske, ki nas je izzvalo na triatlon jeklenih, ki bo naslednje leto v Bohinju, tako da jim sporočamo  da  že treniramo četrto disciplino in to je hidriranje, ostale tri bomo pa po novem letu.

–        Za naslednje letu imamo v načrtu tudi udeležbo na enem mogoče dveh prireditvah v tujini, odvisno od finančnega stanja kluba.

No to je le manjši povzetek uradnega dela, ki se je končal z zaključkom, da gibanje japka rdejče še naprej ostaja in bo še naprej osvajalo srca ljudi tako na športnih področjih kot tudi drugje.

Sledila je pojedina z zvestimi navijači …..

Lep zimski pozdrav.Komentarji

*

© 2008 | Vse pravice pridržane | Upravitelj spletišča | 80 poizvedb | Čas nalaganja strani: 0,265 sekund
Vir zaznamkov RSS Komentarji RSS Prijava